top of page

Fiber Bevel metaalsnijden

 • Gelijke afmetingen
  in vergelijking tot een standaardmachine

 • Hoge snelheid
  en versnelling met slechts 20% gereduceerd

 • Uitstekende snijkwaliteit
  op roestvrij staal tot 15 mm bij 45° dankzij onze speciaal vervaardigde nozzles

 • Eenvoudig te programmeren
  zelfs op de besturing van de machine zonder interventie van de werkvoorbereiding

 • Toepasbaar op de Fiber Plus machines

Bevellen, ookwel afschuinen genoemd, is het proces van het snijden van een deel met een rand die niet loodrecht op de bovenkant van het stuk staat. Het is bedoeld om het oppervlak van de rand te vergroten zodat men sterker en veiliger kan lassen. Er zijn een aantal soorten afgeschuinde, ofwel gebevelde, randen. Dergelijke randen worden in deze sector aangeduid met de alfabetische letter die het meest overeenkomt met de vorm van de snede. De meest voorkomende soorten zijn V, K, X, Y naar boven en Y naar beneden. 

De door Cutlite Penta ontworpen kop maakt het mogelijk om al deze behandelingen uit te voeren zonder de traditionele vlakke snede te beschadigen. Deze kop, die innovatief is voor zijn mechanica, heeft gereduceerde afmetingen, is licht en maakt het mogelijk om dezelfde basis van de vlakmachines te gebruiken, waardoor de technologische kwaliteiten van onze machines behouden blijven. De kop laat het toe om +/- 45° te draaien in beide snijrichtingen.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Ontdek zelf de voordelen van Fiber Bevel voor uw bedrijf. Vraag vrijblijvend een gratis demo aan op onze locatie in Ede.

U mag uw eigen tekeningen meebrengen en live uw eigen snijwerk komen testen!

Bedankt voor de inzending!

cutlite 18_04_19-7.jpg
bottom of page