Wie is Fiber Laser Benelux?

Fiber Laser Benelux is opgericht in 2019 en is voortgekomen uit zuster bedrijf Cutting Service Benelux (CSBX )

 

“Met CSBX hebben we een grote expertise opgedaan op het gebied van plasma, autogeen en CO2 Laser snijden”. “Met onze ruime kennis van de metaal verwerkende industrie en een zeer ervaren team van sales- en service engineers kunnen we snel en adequaat op vrijwel alle behoeftes van de klant inspelen”.

 

Waarom Fiber Laser?:

 

De ontwikkeling van Fiber Laser is de laatste jaren erg snel gegaan. De snijnauwkeurigheid is erg hoog, de machines zijn zeer snel en dynamisch. Het toe te passen vermogen word steeds groter, waarbij wij op dit moment testen doen met maar liefst 20 KW!

Door het toenemende vermogen wordt de toepassing van en met verschillende materiaalsoorten steeds groter.

Wij kunnen met onze Fiber Laser systemen zowel  recht snijden als bevellen.

Verder hebben we Buis Fiber Lasers en Dome 3D Fiber Lasers.

 

Met Fiber Laser kan naast normaal markeren op RVS-plaat, alternatief ook gemarkeerd worden in kleur!

 

Cutlite Penta Fiber Lasers.

 

Wie is Cutlite Penta?:


Cutlite Penta is opgericht in 1992, gevestigd in Florence, Italië en is onderdeel van de beurs- genoteerde " El.En group"


Cutlite Penta heeft altijd gebruik gemaakt van de technische ondersteuning van El.En. en van de erfenis van Valfivre, een historisch Florentijns bedrijf. Deze synergiewerking heeft er aan toe bijgedragen dat Cutlite Penta anno nu een van de belangrijkste Italiaanse spelers is binnen de markt van Fiber Lasersystemen; van ontwerp, ontwikkelingen tot aan met verkoop.


Door de professionele aanpak en bewezen kwaliteit heeft Cutlite Penta zijn huidige toppositie in de wereld kunnen bereiken.

De kwaliteit, technologie en flexibiliteit komen samen in de Cutlite Penta-producten en maken het bedrijf tot een duidelijk voorbeeld van Italiaanse uitmuntendheid.
Door te luisteren naar de behoefte in de markt weet Cutlite Penta ideeën om te zetten naar praktische systemen die met zorg worden samengesteld.

 

Met de Fiber Lasers van Cutlite Penta heeft u een State Of The Art technologie in handen om een eindproduct te fabriceren van hoogwaardige kwaliteit. 

Het is mede daarom dat de unieke combinatie van Cutlite Penta/Fiber Laser Benelux, u een economisch verantwoorde en betrouwbare oplossing biedt, die tegelijkertijd uw investering ook voor langere termijn kan waarborgen!

Fiber Laser Benelux

Faradaystraat 19,

6718 XT EDE

Nederland

  • YouTube