top of page

Wie zijn Fiber Laser Benelux?

De ontwikkeling van Fiber Laser is de laatste jaren erg snel gegaan. De snijnauwkeurigheid is erg hoog, de machines zijn zeer snel en dynamisch. Het toe te passen vermogen wordt steeds groter, waarbij wij op dit moment testen doen met maar liefst 30KW!
Met ruim 30 jaar ervaring en expertise op het gebied van Plasma, Autogeen en CO2 Laser snijden, zag ook Cutting Service Benelux (CSBX) de potentie van Fiber Laser. Daaruit ontstond in 2019 het zusterbedrijf Fiber Laser Benelux.

Dankzij onze ruime kennis van de metaal verwerkende industrie en ons zeer ervaren team van sales-  en service engineers kunnen we snel en adequaat op vrijwel al uw behoeftes als klant inspelen.
Door het toenemende vermogen wordt de toepassing van en met verschillende materiaalsoorten steeds groter. Wij kunnen met onze Fiber Laser systemen zowel recht snijden, als bevellen. Daarnaast hebben we ook Buis (Tube) Fiber Lasers en Dome 3D Fiber Lasers. En, naast normaal markeren op RVS-platen, kunt u met Fiber Laser ook in kleur gemarkeerd worden!

Cutlite Penta Fiber Lasers

Fiber Laser Benelux levert Fiber Laser systemen van Cutlite Penta.
Deze fabrikant heeft sinds de oprichting in 1992 in Florence, Italië altijd gebruik gemaakt van de technische ondersteuning van El.En. - het beursgenoteerde bedrijf waar zij onderdeel van is - en van de erfenis van Valfivre, een historisch Florentijns bedrijf. Deze synergiewerking heeft er aan toe bijgedragen dat Cutlite Penta anno nu een van de belangrijkste Italiaanse spelers is binnen de markt van Fiber Lasersystemen; van ontwerp, ontwikkelingen tot aan de verkoop.

 

Door de professionele aanpak en bewezen kwaliteit hebben zij hun huidige toppositie in de wereld kunnen bereiken. De kwaliteit, technologie en flexibiliteit van de Fiber Laser snijsystemen maken het bedrijf tot een duidelijk voorbeeld van Italiaanse uitmuntendheid. Met de systemen van Cutlite Penta brengt Fiber Laser Benelux met vol vertrouwen een hoge kwaliteit en topservice van A tot Z aan haar klanten.

Met de unieke combinatie van Cutlite Penta's State of the Art technologie en de volwaardige support en deskundigheid van Fiber Laser Benelux, heeft u niet alleen een economisch verantwoorde en betrouwbare oplossing, maar tegelijkertijd ook een investering die u voor langere termijn kunt waarborgen!

cutlitepentalogo.jpg
bottom of page